Tilin lisääminen

• Huomioithan, että tilin lisäämisessä saattaa olla eroja riippuen siitä, minkä Android-version omistat.

1. Avaa Androidissa Asetukset ja valitse Pilvi ja tilit tai pelkästään Tilit.

2. Lisää tili kohdasta Google.

3. Lisää haluamasi tili, syötä ensin sähköpostiosoite, jonka jälkeen salasana.

4. Laite saattaa kirjautumisen jälkeen kysyä seuraavaksi maksutietoja, tämä on tarpeellinen vain, jos sinun tarvitsee ostaa sovelluksia Google Play Storen kautta. Tässä vaiheessa voit syöttää maksutietosi tai siirtyä eteenpäin valitsemalla Ohita tai Muistuta myöhemmin.

5. Tili on nyt tehty. Mikäli haluat synkronoida tilin tiedot puhelimeesi tai tilin luominen meni jotenkin pieleen, niin pääset kyseistä tiliä klikkaamalla muokkaamaan tiliä.