Android

Voit pitää puhelimessasi monta samanaikaista Google -tiliä. Moni ohjelmista sallii eri Google-tilien avaamisen suoraan ohjelmasta käsin. Tämä tapahtuu esimerkiksi Gmail -ohjelmassa yläpalkkia painamalla ja valitsemalla haluamasi tili. Jotkin ohjelmat, kuten Google+, vaativat että ensin kirjaudut ulos Google+ ohjelmasta jotta voit vaihtaa tiliä. Katso ohje Google-tilin asenteminen Androidiin.

iOS

iOS laitteeseen voi asettaa synkronoimaan monta Google-tiliä. Suosittelemme kuitenkin lisäämään G Suite -tili Exchange -tilinä. Tällöin kalenteritapahtumiin vastaaminen toimii iOS sähköpostiohjelman sisällä. Katso ohje Google-tilin asentaminen iOS-laitteeseen.

Mikäli käytössäsi on esimerkiksi Gmail tai Google Drive -ohjelma, voit asettaa näihin ohjelmiin monta Google -tiliä kyseisten ohjelmien asetuksista.

Windows Phone

Windows Phone laitteeseen voi asettaa synkronoimaan monta Google-tiliä. Katso ohje Google-tilin asentamisesta Windows Phoneen.