Tiedoston/kansion jakaminen

• Mene Drivessä tiedostoon/kansioon, jonka haluat jakaa tai jonka jakoasetuksia haluat tarkastella.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa jako painiketta. (Henkilöikoni jossa + vieressä.)

• Jakamisasetukset-ikkuna avautuu.

Tässä ikkunassa voit lisätä jakoasetuksia tai luoda pikalinkin tiedostoon/kansioon:

Painamalla "Lisäasetukset" voit muokata joko tiedoston/kansion yleisiä jakamisasetuksia tai jakaa sen valitsemillesi käyttäjille/ryhmille.

Tiedoston/kansion jakaminen yksittäiselle käyttäjälle tai ryhmälle

• (Palaa ensimmäiseen Jakamisasetukset-ikkunaan). Lisää haluamasi käyttäjä tai ryhmä kirjoittamalla nimi kohtaan Kutsu käyttäjiä. Voit valita kunkin käyttäjän/ryhmän kohdalla, kuinka vahvat jako-oikeudet annetaan. Voit myös valita haluatko ilmoittaa käyttäjille sähköpostitse tekemästäsi jaosta.
  • Klikkaa Lähetä.

Tiedoston/kansion yleiset jakoasetukset

• Klikkaa sinistä kohtaa Muuta... otsikon Kenellä on käyttöoikeudet alla.
  • Ruudulle avautuu ikkuna, jossa voit valita yleisen jakoasetuksen. Vaihtoehtoja on 5:

• Huom! Vaikka asettaisit yleisistä jakoasetuksista tiedoston/kansion näkyväksi koko organisaatiollesi, käyttäjille ei tule ilmoitusta jaetusta kohteesta automaattisesti, vaan linkki tulee lähettää erikseen!