Kyllä, pystyt kirjautumaan G Suite -tilillesi ennen kuin vanhat sähköpostit, kalenteritiedot sekä kontaktit on siirretty. Vanhojen tietojen siirto ei vaikuta G Suite -tilisi toimintaan.