Yhteisöt ovat olennainen osa Google+ -palvelua. Piirien avulla voit ryhmitellä ihmiset ja jakaa sisältöjä haluamillesi piireille. Piirien avulla toisin sanoen pystyt piilottamaan tietyiltä ihmisiltä tietyt sisällöt tai päinvastoin näyttämään heille tietyt sisällöt. Piiriin lisääminen on kuin yksipuolinen sopimus: voit lisätä kenet tahansa, mutta kenenkään ei ole pakkoa lisätä sinua omiinsa.

Lisääminen piireihin:

1. Avaa Google+ ja mene vasemmassa ylänurkassa olevaan valikkoon kohtaan

2. Valitse tämän jälkeen keskeltä ylävalikosta seuraamasi henkilö kohdasta Seuratut

3. Mene valitsemasi henkilön kohdalle ja klikkaa kohtaa Seurataan. Tämän jälkeen pitäisi aueta piirivalikko, josta voit valita haluamasi piirit henkilölle.

Valittuasi haluamat piirit henkilölle, klikkaa Valmis.