Voit antaa muiden nähdä mitä näytölläsi tapahtuu käyttämällä Näytön jako -sovellusta. Jos tietokoneesi näytöllä on esimerkiksi kuva avoinna, videopuhelun osallistujat voivat katsella sitä kuvaa lataamatta. Voit myös näyttää esimerkiksi tietokoneellasi auki olevaa Office- tai Google-dokumenttia muille videoneuvotteluun osallistuville.

Meet neuvottelusta jakaminen:

Selaimesta näytön jakaminen Meet-tapahtumaan:

Cast-vaihtoehdolla voit valita vaikka pelkän välilehden jaettavaksi.