Voit liittyä kalenteritapahtumassa olevaan videopuheluun kahdella eri tavalla: kalenterin kautta tai osoitteessa meet.google.com

Videopuheluun liittyminen kalenterin kautta

1. Avaa Google Kalenteri

2. Klikkaa kalenterista tapahtumaa, johon haluat liittyä

3. Valitse avautuvasta lisätietoikkunasta 'Liity Hangouts Meetiin'

4. Uusi ikkuna avautuu, kamera käynnistyy ja näet oman kuvasi. Valitse 'Liity kokoukseen' kun haluat liittyä osallistujana palaveriin, tai 'Esitä kokoukselle' kun huoneessa on jo käynnissä oleva videopuhelu ja haluat jakaa oman näyttösi videopuheluun:

Vinkki: Voit tässä vaiheessa päättää liitytkö puheluun kamera ja mikki kytkettynä tai pois päältä. Lisäksi voit tässä vaiheessa vaihtaa kameraa ja mikrofonia videokuvan oikean alakulman kolmesta pisteestä.

Videopuheluun liittyminen meet.google.com -osoitteen kautta

Videopuheluun voi liittyä myös osoitteesta meet.google.com, jos haluat nopeasti hypätä seuraavana alkavaan videopuheluun:

1. Mene Chrome-selaimella osoitteeseen meet.google.com

2. Aukeavassa näkymässä näet seuraavaksi agendalla olevat tapahtumat, joissa on videopuhelu. Klikkaa tapahtumaa, johon haluat liittyä:

4. Videopuhelun "eteistila" aukeaa, kamera käynnistyy ja näet oman kuvasi. Valitse 'Liity kokoukseen' kun haluat liittyä osallistujana palaveriin, tai 'Esitä kokoukselle' kun huoneessa on jo käynnissä oleva videopuhelu ja haluat jakaa oman näyttösi videopuheluun:

Vinkki: Voit tässä vaiheessa päättää liitytkö puheluun kamera ja mikki kytkettynä tai pois päältä. Lisäksi voit tässä vaiheessa vaihtaa kameraa ja mikrofonia videokuvan oikean alakulman kolmesta pisteestä.