Voit luoda uusia tiedostoja yrityksenne mallipohjia hyödyntäen Google Driven Template Gallerysta.

1. Mene Google Driveen drive.google.com.

2. Paina vasemmasta yläkulmasta Uusi (New) ja vie hiiresi oikean tiedostomuodon kohdalle. Mallipohjat toimivat Google Docs-, Sheets-, Slides- ja Forms -tiedostotyypeille.

3. Klikkaa Mallista (From a template).

4. Valitse mallisi Template Gallerysta. Tämä luo kopion mallipohjasta siihen Drive-kansioon, missä olet parhaillaan.

Lue tästä miten voit lisätä uusia mallipohjia Template Galleryyn.