Jokaisella kanavalla on oma alueensa keskusteluille. Näillä alueilla voit julkaista viestejä, tiedostoja, linkkejä, videoita ja kuvia. Voit myös kommentoida tai tykätä toisten käyttäjien kirjoituksista.

Julkaisun kiinnittäminen

Tärkeitä ilmoituksia varten voit kiinnittää julkaisun. Kun kiinnität kirjoituksen, näkyy se aina ylimpänä kanavan keskustelualueella. Julkaisujen asetuksiin pääset käsiksi oikean yläkulman kolmen pisteen kautta ja valitsemalla Kiinnitä.

Toisen käyttäjän merkitseminen, eli "tagaaminen" julkaisuun

Voit myös mainita toisen kanavan jäsenen julkaisuusi tai kommenttiisi käyttämällä @-merkkiä käyttäjän nimen edessä. Kun käyttäjä mainitaan viestissä, lähtee siitä sähköposti käyttäjälle ja ilmoituskeskukseen tulee ilmoitus.

Luonnoksen tallentaminen

Kirjoituksia voi tallentaa luonnoksina myöhempää julkaisua varten oikean alakulman nuolen kautta -> Tallenna luonnos. Kuka tahansa, jolla on kanavalla muokkaus- tai omistajaoikeudet, voivat kommentoida luonnosta ja julkaista luonnoksen. Kaikki kommentit poistetaan siinä vaiheessa, kun postaus julkaistaan.