Kanavan käyttäjille voi antaa eri oikeuksia, riippuen siitä, mikä hänen roolinsa kyseisellä kanavalla on.
  • Omistaja - Kanavan omistaja. Omistaja hallinnoi kanavan asetuksia ja voi vaikuttaa toisten käyttäjien rooleihin. Omistajia voi olla vain yksi kerrallaan. Roolin voi tarvittaessa siirtää toiselle käyttäjälle.
  • Muokkaaja - Muokkaajat voivat hallinnoida kanavan keskustelua, esimerkiksi poistaa viestejä.
  • Jäsen - Jäsen voi osallistua kanavan keskusteluun (jos kanavan yleiset asetukset sen sallivat), käyttää sen työkaluja sekä tiedostoja.

Roolit eivät vaikuta kanavan tiedostojen ja kansioiden jakamiseen, kaikilla kanavan jäsenillä on samat käyttöoikeudet jaettuihin kalentereihin ja kansioihin. Pääset muuttamaan käyttäjien rooleja valitsemalla oikeasta yläreunasta Kanavan jäsenet -kuvakkeen ja valitsemalla yksittäisen käyttäjän kohdalta sopivan roolin.