Universe  hyödyntää Google-ekosysteemin työkaluja, kuten Google Drivea, kalenteria ja Hangoutsia. Pystyt helposti lisäämään ne kanavallesi.

Aktivoi kanavallesi Google Drive -kansio

Valitse oikealta yläreunasta Tiedostot-välilehtiTäältä käsin voit liittää kanavalle jo olemassa olevan Google Drive -kansion tai luoda kokonaan uuden kansion. Kansion muokkausoikeudet jaetaan automaattisesti kaikille kanavan jäsenille. Jos luot kanavaa varten uuden kansion, tallentuu se kanavan omistajan Google Driveen.

Jos organisaatiosi käytössä on Team Drives, voit liittää myös Team Drives -kansion kanavalle.

Aktivoi kanavallesi kalenteri

Valitse oikealta yläreunasta Kalenteri-välilehtiTäältä käsin voit liittää kanavalle jo olemassa olevan kalenterin tai vaihtoehtoisesti luoda kokonaan uuden kalenterin. Kalenteri jaetaan automaattisesti kaikille kanavan jäsenille. Kalenterit tallentuvat kanavan omistajan Google Kalenterin Omat kalenterit -osioon.

Aktivoi kanavallesi Hangouts-videoneuvottelutila

Valitse Luo Hangouts-puhelu ja aktivoi Hangouts-videoneuvottelutila kanavalle.