Chromebox for Meetings tapahtuman luominen ja siihen liittyminen.
  1. Tapahtuman luonti

1. Luo kalenteritapahtuma, johon lisäät Chromebox for Meetings konfiguroidun huoneen. Tapahtuman sisälle muodostuu automaattisesti Hangouts videopalaveri. (HUOM! Jos et lisää resurssia tapahtumaan, videoneuvottelu ei yhdisty huoneessa olevaan laitteeseen.)

2. Kutsutut henkilöt voivat liittyä tapahtumaan suoraan kalenteritapahtumasta.

3. Kun kalenteritapahtuma on luotu, ilmestyy se automaattisesti huoneessa sijaitsevaan Chromebox for Meetings laitteeseen.

1. Tapahtumaan osallistuminen

1. Avaa Chromebox for Meetings laittamalla päätelaite (Televisio/Näyttö) päälle ja käynnistä Chromebox.

2. Valitse tapahtumasi listalta. Pääset liikkumaan tapahtumien välillä kaukosäätimen nuolinäppäimillä. Keskinappia painamalla pääset liittymään tapahtumaan.

3. Kaukosäätimellä voit myös hiljentää liitetyn mikrofonin, lopettaa puhelun sekä avata asetukset.

4. Jos haluat kutsua henkilöitä tapahtumaan, valitse kaukosäätimellä Screen Shot 2016-02-09 at 15.32.33.png-ikoni. Syötä kutsuttavien henkilöiden sähköposti ja lähetä kutsu. (Kaukosäätimen kääntöpuolella on näppäimistö.)

5. Jos haluat jakaa materiaaleja tai esityksiä tapahtumassa, tulee sinun liittyä tapahtumaan omalla tietokoneellasi. Chromebox for Meetings:n kautta et pysty suoraan jakamaan esityksiä.

1. Videopuhelun tekeminen Chromebox for Meetings laitteella.

1. Voit soittaa videopuheluita Chromebox for Meetings laitteella myös suoraan. Valitse kaukosäätimellä kohta “Aloita Hangout tai liity keskusteluun”. Kirjoita tapahtuman nimi ja paina Enter.

2. Tapahtuma on nyt luotu ja voit kutsua henkilöitä videoneuvotteluun.

Muuta.

• Jos kaukosäädin ei toimi, voit liittää USB-portteihin hiiren ja näppäimistön, joilla voit myös ohjata tapahtumia.

Asetukset löydät Screen Shot 2016-02-09 at 15.49.23.png-ikonin alta. Sieltä voit säätää kameran, mikrofonin ja kaiuttimien asetuksia.