Chrome-selaimen oikoluku ei ole suomen kielen kohdalla aina parhaimmillaan, joten toisinaan kielentarkistus voi näyttäytyä hieman ärsyttävänä. Oikeinkirjoituksen tarkistamisen saa kuitenkin helposti pois päältä.

1. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaketta ja valitse "Asetukset".

2. Vieritä sivua alas ja valitse "Lisäasetukset".

3. Ensimmäinen osio, joka linkin klikkaamisen myötä avautuu, on Tietosuoja ja turvallisuus. Jos haluat oikoluvun pois päältä, ota täppä pois kohdasta "Käytä verkkopalvelua kirjoitusvirheiden korjaamiseen".