Oletuksena verkkotunnuksen ulkopuolelta lähettäminen ei ole sallittu.


Ryhmän omistaja tai verkkotunnuksen järjestelmäpääkäyttäjä voi sallia ulkopuolisen lähettämisen seuraavasti:


1. Kirjaudu sisään haluttuun ryhmään (groups.google.com)

2. Mene ryhmän asetuksiin: Ratas-ikoni -> Ryhmän asetukset.

3. Valitse vasemmasta valikosta Käyttöoikeudet -> Perusluvat -> Lähetä -> Valitse käyttäjäryhmät -pudotusvalikko -> Valitse 'Julkinen'.

4. Valitse tämän jälkeen vielä 'Tallenna' sivun ylälaidasta.