Gapps Extended on nimensä mukaisesti laajennus, jonka pystyt asentamaan Chrome selaimeesi. Lisäosa löytyy Chrome Webstoresta verkkotunnuksellenne tarkoitetuista sovelluksista. Pääset suoraan oheisen linkin kautta lataamaan lisäosan(https://chrome.google.com/webstore/category/for_your_domain) työntekijöillenne, ja he löytävät lisäosan. Halutessasi voit välittää myös tämän sähköpostin ohjeineen.

Gapps Extended pitää sisällään seuraavat ominaisuudet, jotka voi halutessaan kytkeä päälle tai pois päältä käyttäjän omien mieltymysten mukaan.

› Gapps SharedOutside

Näet yhdellä vilkaisulla, onko jokin tiedosto jaettu pelkästään organisaation sisäisesti (vihreä), myös ulkopuolisille tahoille (keltainen) vai jokaiselle linkin saaneelle tai julkisesti (public).

Värikoodaus löytyy sekä Driven tiedostonäkymästä että itse tiedostosta Jaa-napin oikealta puolelta.

› GPlusIconRedirect

Sovellusvalikosta (oikeassa yläkulmassa notifikaatioiden vasemmalta puolelta) löytyvä Google+-ikoni vie suoraan Yhteisöt-osioon uutisvirran sijaan.

› GmailFlipMessageOrder

Vaihtaa Gmailin viestien selausjärjestyksen siten, että uusin viesti on ylimpänä.

› GmailSecureSend

Voit klikata SecureSendin päälle suoraan Gmailin kirjoitusikkunasta. Huomaa, ettei salauspalvelu ei toimi, ellei SecureSendiä ole hankittu erikseen.

› HelpLink

Lisää hakuvalikon oikealle puolelle valikon, josta pääset suoraan Gappsin tukiportaalin eri osioihin sekä Uutiskello-yhteisöön.

› Asetusten muuttaminen myöhemmin

Asetuksia voi muuttaa jälkikäteen osoiterivin oikealta puolelta löytyvää Gapps-ikonia klikkaamalla.