Kun haluat luoda uuden postituslistan, toimi seuraavasti.

1. Kirjaudu sisään G Suite -tunnuksellasi. Tämän jälkeen avaa sovellusvalikko oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse 'Keskusteluryhmät'

3. Seuraavaksi eteesi avautuu Keskusteluryhmien etusivu. Ylhäällä vasemmalla löydät kohdan 'Luo Ryhmä'. Paina sitä.

4. Seuraavaksi syötämme ryhmän tiedot ohjeiden mukaisesti. (Ryhmän nimi, sähköpostiosoite, kuvaus jne.)

(HUOM! Syöttämäsi ryhmän nimi siirtyy automaattisesti sähköpostiosoitteeksi. Voit muokata sähköpostiosoitetta vielä erikseen. Muistathan, että Ääkkösiä ei tueta sähköpostiosoitetta valittaessa.)

5. Seuraavaksi valitsemme ryhmän tyypin. Valikkoa painamalla näet eri vaihtoehdot, valitse sieltä Postituslista.

6. Määrittele tämän jälkeen Perusluvat. Googlen perusasetukset on jo asetettu, mutta voit muokata niitä omien toiveiden mukaisesti.

7. Postituslista on nyt luotu, voit nyt kutsua jäseniä siihen ja aloittaa käytön.