Kun haluat luoda uuden keskusteluryhmän, toimi seuraavasti.

1. Kirjaudu sisään Google Apps tunnuksellasi. Tämän jälkeen avaa sovellusvalikko oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse 'Keskusteluryhmät'

3. Seuraavaksi eteesi avautuu Keskusteluryhmien etusivu. Ylhäällä vasemmalla löydät kohdan 'Luo Ryhmä'. Paina sitä.

4. Seuraavaksi syötämme ryhmän tiedot ohjeiden mukaisesti. (Ryhmän nimi, sähköpostiosoite, kuvaus jne.)

(HUOM! Syöttämäsi ryhmän nimi siirtyy automaattisesti sähköpostiosoitteeksi. Voit muokata sähköpostiosoitetta vielä erikseen. Muistathan, että Ääkkösiä ei tueta sähköpostiosoitetta valittaessa.)

5. Seuraavaksi valitsemme ryhmän tyypin sekä määrittelemme perusluvat. Kun nämä asetukset on määritetty, valitse 'Luo'.

6. Seuraavaksi Google kehottaa sinua kutsumaan muokkaamaan ryhmän lisäasetuksia. (Kutsu ihmisiä, muokkaa ryhmän asetuksia ja Lisää aihe ja aloita viestien lähetys.)

7. Ryhmäsi on nyt luotu onnistuneesti!