Tietoturvan lisäämiseksi voit ottaa käyttöön kaksivaiheisen kirjautumisen. Tällöin kirjautuessasi sisälle, Google lähettää ilmoittamaasi puhelinnumeroon 6 numeroisen koodin, joka sinun tulee syöttää ennen kirjautumista. Voit myös halutessasi ladata puhelimeesi Google Authenticator -sovelluksen, josta saat koodin.

Aktivoi kaksivaiheihen kirjautuminen

1. Siirry Oma Tili sivulle (myaccount.google.com).

2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva osiosta Googleen kirjautuminen.

3. Paina 2-vaiheisen vahvistuksen Kynä-ikonia ja seuraa ohjeita.