Saat muutettua sähköpostiryhmän toimitusasetuksia ryhmävalikon kautta.

1. Kirjaudu Google-tiliisi ja avaa ryhmät klikkaamalla oikean ylälaidan ruudukkokuvaketta ja valitsemalla Keskusteluryhmät.

2. Valitse Omat ryhmät.

3. Avaa haluamasi ryhmä ja painamalla ryhmän nimeä.

3. Paina ryhmän oikeasta ylälaidasta ryhmän omia asetuksia (Ukko+ratas) ja valitse täältä "Jäsenyys- ja sähköpostiasetukset"

4. Tästä aukeaa asetusikkuna josta voit valita sähköpostin toimitusasetusten lisäksi näyttönimen.

5. Vaihda haluamasi toimitusasetus ja paina "Tallenna".