Ryhmän omistajana voit muuttaa kaikkien ryhmän jäsenten viestin toimitusasetukset. 


1. Kirjaudu Google-tiliisi ja avaa ryhmät klikkaamalla oikean ylälaidan ruudukkokuvaketta ja valitsemalla Keskusteluryhmät. 


2. Valitse haluamasi ryhmä ja paina ryhmän oikeasta ylälaidasta "Hallinnoi"



3.  Valitse yksi tai useampi ryhmän jäsen ja paina ylävalikosta "Toiminnot" > "Vaihda toimitusasetuksia" > Valitse haluamasi toimitusasetus.