Ryhmän omistaja voi muuttaa ryhmän asetuksia Keskusteluryhmän asetusten kautta. Pääset asetuksiin avaamalla ryhmän ja valitsemalla ryhmän asetukset.

1. Kirjaudu Google-tiliisi ja avaa ryhmät klikkaamalla oikean ylälaidan ruudukkokuvaketta ja valitsemalla Keskusteluryhmät.

2. Avaa ryhmä

3. Valitse ryhmän oikeasta yläkulmasta ratas -> Ryhmän asetukset

4. Valitse vasemmasta valikosta Tiedot > Lisäasetukset

5. Täältä löydät kohdan "Nollaa ryhmä". Voit tästä valita minkä tyyppisen yhteislaatikon haluat. Huom! Kun vaihdat tätä asetusta, kaikki ryhmän asetukset nollaantuu. Sähköpostiviestit eivät poistu.