Keskusteluryhmät (Groups) on yhdistelmä sähköpostilistoja ja yhteisiä sähköpostilaatikoita. Keskusteluryhmä luodaan aina, kun G Suite -palveluun luodaan uusi postituslista (ryhmä). Oletuksena ryhmä käyttäytyy pelkkänä postituslistana, joka kerää kaikista saapuneista sähköposteista arkistoa Keskusteluryhmiin ja jakelee ne käyttäjien postilaatikoihin.

Keskusteluryhmien selaaminen

Keskusteluryhmät avataan palveluvalikon kautta painamalla "Keskusteluryhmät" / "Groups for Business" painiketta.

Täältä pääset valitsemaan omat ryhmät (Ryhmät joiden jäsen olet) tai selaa ryhmiä (Organisaation ryhmät, jotka on asetettu näkymään ryhmävalikossa).

Keskusteluryhmän avaaminen

Selaamalla omia ryhmiä pääset avaamaan sinulle jaettuja ryhmiä. Saat avattua ryhmän painamalla tämän nimeä omat ryhmät valikossa.

Ryhmän tyyppi

Keskusteluryhmän asetuksia muuttamalla saadaan luotua seuraavanlaisia toimintoja:

- Postituslista (oletus)

- Yhteiskäyttöinen sähköpostilaatikko

- Foorumi

- Kysymykst & Vastaukset

Löydät täältä ohjeet kuinka muutat ryhmän tyyppiä: https://gapps.freshdesk.com/solution/articles/200883

Viestien toimitus

Keskusteluryhmän vahvuus on viestien toimitusten asetus. Käyttäjä tai ryhmän omistaja voi asettaa sähköpostien toimituksen seuraavasti:

- Jokaisesta sähköpostista viesti käyttäjän laatikkoon

- Päivittäinen yhteenveto

- Koostepäivitys (25 viestiä sähköpostissa)

- Älä lähetä sähköpostia

Ryhmän omistaja pääsee muokkaamaan ryhmän ilmoituksasetuksia täältä: https://gapps.freshdesk.com/solution/articles/200884

Ryhmän jäsen pääsee muokkaamaan ryhmän ilmoitusasetuksia tältä: https://gapps.freshdesk.com/solution/articles/200885