Kun tiedosto jaetaan käyttäjälle, jolla ei ole käytössä G Suitea tai Gmailia, on käyttäjän luotava Google-tunnus päästäkseen dokumenttiin. Samoin on myös jos käyttäjä, jolla ei ole Google-tunnusta, mutta haluaa osallistua Hangouts-videoneuvotteluun. Tunnuksen voi luoda mille tahansa sähköpostiosoitteelle, oli se sitten vaikka @luukku.com:ssa. Tunnus tarvitsee luoda vain kerran.

(1. Sähköposti-ilmoitus)
Kun käyttäjälle, jolla ei ole Google-tunnusta, jaetaan tiedosto Drivestä, saa hän seuraavanlaisen sähköpostiviestin:

2. Tunnuksen luominen
Mene osoitteeseen drive.google.com. Klikkaa Luo tili -painiketta.

Täytä lomake tiedoillasi ja klikkaa

3. Sähköpostiosoitteen vahvistaminen
Täytettyäsi tiedot, saat ilmoituksen jossa kerrotaan vahvistussähköpostin lähettämisestä

Mene sähköpostiisi ja löydät sieltä vahvistusviestin. Mene kuvassa ympyröityyn osoitteeseen.

4. Viimeistely
Lisää halutessasi kuva profiilille ja klikkaa

5. Tunnus on valmis
Onnittelut, loit onnistuneesti Google-tilin. Klikkaa Takaisin palveluun Google-dokumentit

6. Hyväksy kutsu
Hyväksy kutsu ja olet valmis muokkaamaan dokumenttia!