Voit vielä Google-tilisi kalenterit tiedostoksi ja jatkaa kalenterien käyttöä toisessa sähköpostiohjelmassa tai toisessa Google-tilissä.

1. Mene kalenteriisi. Klikkaa oikean ylälaidan rataskuvaketta ja valitse Asetukset. Mene vasemmassa reunassa Tuo ja Vie - kohtaan.

2. Klikkaa nappia Vie. Koneellesi latautuu pakattu tiedosto, jossa on kaikki Google-tilisi omat kalenterit.

Ohjeet vietyjen kalenterien avaamiseen toisessa Google-tilissä täällä.