Yhteystietoryhmien avulla voit helposti lähettää viestejä ryhmille.

Yhteystietoryhmän luominen

1. Klikkaa kohtaa Sähköposti Gmailin vasemmassa laidassa. Valitse alavalikosta kohta Yhteystiedot.
  2. Valitse ne yhteystiedot, jotka haluat lisätä ryhmään ja klikkaa Ryhmät-painiketta. , valitse Luo uusi.
  3. Anna ryhmälle nimi.
  4. Klikkaa OK.

Yhteystietojen lisääminen jo luotuun ryhmään

1. Valitse haluamasi yhteystiedot listalta.
  2. Klikkaa Ryhmät-painiketta.
  3. Valitse ryhmä, johon haluat lisätä yhteystiedot.
  4. Jos jollakin yhteystiedollasi on useita sähköpostiosoitteita, voit valita mikä sähköpostiosoite ryhmään lisätään avaamalla yhteystiedon ja klikkaamalla nuolikuvaketta sen ryhmän kohdalla, jota asia koskee.