Jos haluat jakaa yksittäisen yhteystietoryhmän, mutta et kaikkia yhteystietojasi, voit tallentaa ja lähettää sen CSV-tiedostona. Vastaanottaja voi sitten tuoda yhteystietoryhmän CSV-tiedostona omaan Gmailiinsa.

Yhteystietoryhmän tallentaminen CSV-tiedostoksi

1. Kirjaudu Gmailiin.
2. Klikkaa vasemman yläkulman Sähköposti-kuvakkeen vieressä olevaa nuolta ja valitse alavalikosta kohta Yhteystiedot.
3. Klikkaa ylävalikosta kohtaa Lisää ja valitse Vie.
4. Valitse se Ryhmä, jonka haluat jakaa ja vientimuodoksi Googlen CSV-muoto. (Jos jaat ryhmän muulle kuin Gmail-käyttäjälle, valitse sopiva vientimuoto.)

5. Klikkaa Vie ja tallenna tiedosto haluamaasi paikkaan.

Vastaanotetun yhteystietoryhmän tuominen omaan Gmailiin

1. Kirjaudu Gmailiin.
  2. Klikkaa vasemman yläkulman Sähköposti-kuvakkeen vieressä olevaa nuolta ja valitse alavalikosta kohta Yhteystiedot.
  3. Klikkaa ylävalikosta kohtaa Lisää ja valitse Tuo.
  4. Valitse vastaanottamasi CSV-tiedosto ja klikkaa Tuo.