Chromeen saa valittua asetuksen, joka avaa sähköpostilinkit aina Gmailissa. Asetuksen saa päälle klikkaamalla Chromen osoiteriviltä oikeasta laidasta löytyvää painiketta.

Jos et jostain syystä näe kyseistä painiketta, päivitä Chrome. Sähköpostilinkkien asetuksiin pääsee myös Chromen asetuksista: Asetukset > Lisäasetukset > Tietosuoja: Sisältöasetukset > Käsittelypalvelut > kohta mailto: valitse domainosoitteesi Mail.