Offline-tilan avulla voit muokata dokumenttejasi myös silloin, kun verkkoyhteys ei ole käytettävissä. Tekemäsi muutokset tallentuvat heti, kun yhteys on taas käytettävissä.

HUOM! Driven Offline-tila on käytettävissä vain Chromessa.

Driven offline-tilan käyttöönotto

1. Avaa Google Drive.
2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Ratas-ikonia josta pääset asetuksiin.
3. Yleisistä asetuksista löydät kohdan Offline-tila, painamalla laatikkoa Drive synkronoi Google dokumentit koneelle, jotta pystyt käyttämään niitä Offline tilassa.