Gmailin Offline-tilan avulla voit lukea viestejäsi silloinkin kun verkkoyhteys ei ole käytettävissä. Voit myös kirjoittaa uusia viestejä normaalisti, ja Gmail lähettää ne heti kun verkkoyhteys on taas käytettävissä.

Huom! Gmailin Offline-tila on käytettävissä vain Chromessa.

Offline-tilan avaaminen

1. Avaa uusi välilehti Chromeen.
2. Valitse selaimen osoitekentän alapuolelta Sovellukset.

3. Valitse Gmail Offline.

Offline-tilan asentaminen

Chrome-lisäosan asennus

1. Mene Gmailin asetuksiin. Valitse kohta "Offline-tila". Valitse "Asenna Gmail Offline".

2. Siirryt Chromen Web Storeen Gmail Offline-lisäosan sivulle. Valitse vihreä painike "Käynnistä sovellus".

3.
Kun  Gmail Offlinen avautuu ensimmäisen kerran, järjestelmä kysyy lupaa Offline-tilan käyttämiselle. Valitse "Salli Offline-posti" ja klikkaa "Jatka".Tulet suoraan Gmailin Offline-näkymään.

4. Tulet suoraan Offline-näkymään.