Uusimmat tietoturvapäivitykset kannattaa tehdä aina, kun ne ovat saatavilla, jotta tietosi pysyvät suojattuna. Google Chrome yleensä automaattisesti tekeekin tämän, mikäli asetuksia ei ole säädetty erilaiseksi. Jotta kuitenkin saisit tai

haluaisit tarkistaa onko uusimmat tietoturvapäivitykset asennettuna, niin klikkaa selaimen työkalupalkin Chrome-valikkoa ja valitse Ohje > Tietoja Google Chromesta.

Chrome tarkistaa päivitykset, kun olet tällä sivulla. Google Chrome -otsikon alla lukee ovatko selaimen päivitykset ajan tasalla sekä sen hetkisen version numerosarja. Päivitysruudun pitäisi näyttää alla olevan kuvan kaltaiselta, jos päivitykset ovat voimassa. Automaattisen päivityksen voi myös kyseisestä valikosta pistää päälle kohdasta Päivitä kaikkien käyttäjien Chrome automaaatisesti, mikäli näin ei ole jo.