Windows Phone 8.0 ja muut vanhemmat versiot

1. Napauta sovellusluettelossa Asetukset Asetukset-kuvake

2. Valitse Sähköposti + tilit

3. Valitse Lisää tili

4. Valitse Exchange (tai Outlook, mikäli Exchange ei ole listalla)

5. Syötä sähköpostiosoite ja salasana

6. Valitse Kirjaudu sisään

7. Puhelin ei suoraan löydä tilin asetuksia ja seuraavaksi täytyy syöttää muutama kohta manuaalisesti

8. Tarkista seuraavat kohdat:

Sähköpostiosoite Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Salasana Napauta Näytä salasana ja tarkista, että salasana on oikein.

Käyttäjänimi Syötä koko sähköpostiosoitteesti

Toimialue Jätä tyhjäksi

9. Valitse Lisäasetukset ja syötä sinne kohtaan Palvelin tieto m.google.com

10. Kirjaudu sisään.

Windows Phone 8.1

1. Avaa puhelimessa 'Asetukset'

2. Valitse 'sähköposti + tilit'

3. Valitse 'lisää tili'

4. Valitse 'Google'.

5.  Valitse ruudun alalaidasta 'Yhdistä'.

6. Kirjoita kirjautumisruutuun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja valitse 'Kirjaudu sisään'

7. Siirry ruudun alalaitaan ja valitse 'Hyväksy'

8. G Suite-tili on nyt lisätty puhelimeen