G Suite -tilin lisääminen iPhoneen tai iPadiin

1. Avaa Asetukset:

2. Valitse Sähköposti.

3. Valitse Tilit -> Lisä tili.

4. Valitse Google.

5. Täytä tilin tiedot, eli sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

6. Valitse, lisätäänkö Sähköposti, Yhteystiedot, Kalenterit ja Muistiinpanot.

7. Paina Tallenna.

8. Tili on lisätty ja tiedot löytyy puhelimen omista sähköposti-, kalenteri- ja yhteystietosovelluksista

iPhoneen kannattaa tilin asennuksen yhteydessä asentaa myös Driven mobiilisovellus, Sheets-taulukkotyökalu ja Docs tekstieditori.

Löydät sovellukset App Storesta:

Drive

Sheets

Docs

Vinkki: Voit käyttää iOS:n oman sähköpostiohjelman sijasta Googlen Gmail-sovellusta, jolloin käyttökokemus on yhtenäinen työpöytä- ja mobiilikäytön välillä. Löydät sovelluksen App Storesta. Suosittelemme myös asentamaan Safarin tilalle Chrome-selaimen, jolloin tiedot synkronoituvat työpöytä- ja mobiilikäytön välillä

Huom. On suositeltavaa käyttää aina viimeisintä ohjelmistoversiota. Löydät päivittämiseen ohjeet täältä.