Voit siirtää sinulle jaetun tiedoston tai kansion omaan Driveen avaamalla Jaettu minun kanssani -hakemiston. Täältä valitse haluamasi tiedosto ja valitse Lisää Omaan Driveen. Mikäli olet asentanut Drive-synkronointityökalun omaan tietokoneeseesi, tiedosto synkronoidaan nyt omalle koneellesi.