Tiedoston muokkaaminen Drivessa

Jos olet lisännyt esimerkiksi Excel-tiedoston Office-muotoisena Driveen ja haluat muokata sitä selaimessa, valitse Drivessa tiedosto hiiren kakkospainikkeella, ja valitse aukeavasta valikosta Avaa sovelluksessa -> Google Sheets.

Voit muokata avaamaasi tiedostoa Office-muotoisena, ja Drive tallentaa siihen muutokset jatkuvasti automaattisesti. Voit myös muuntaa tiedoston Google-muotoon valitsemalla Tiedosto -> Tallenna Google Sheets -muotoon.

Tiedoston muokkaaminen Officessa

Tähän on kaksi tapaa:
  1. Tiedoston synkronointi Drive File Stream -ohjelmaa käyttäen (jos ohjelman käyttö on sallittu organisaatiossasi)
  2. Tiedoston päivittäminen käsin:
    1. Avaa tiedosto laitteellesi File Streamin luoman "Google Drive", verkkolevyn kautta.
    2. Tee tarvittavat muutokset.
    3. Tallenna tiedosto Driveen avaamasi tiedoston päälle.
Huom! Jos teet muutoksia Officella, tarkista ennen tallentamista Drivessa mahdolliset tiedostoon tulleet muiden käyttäjien tekemät muutokset. Sisällytä ne tarvittaessa omalla koneellasi olevaan tiedostoon, etteivät ne tule ylikirjoitetuksi kun tiedosto viedään Driveen.