Kun lähetät tiedoston Driveen, se voidaan aina muuttaa Google-muotoon tai pitää alkuperäisessä muodossaan.

Avaa Drive -> Paina rataskuvaketta oikeassa ylälaidassa -> Valitse Asetukset -> Kytke Muunna lähetetyt tiedostot Google Docs -editorin muotoon päälle tai pois päältä.

Huom! Vaikka tuotavat tiedostot muutettaisiin Google-muotoon, ne säilyttävät Drivessa alkuperäisen tiedostopäätteensä (esim .xslx). Kuvakkeesta ja tiedoston yksityiskohdista näkee kuitenkin, millaisesta tiedostosta on kyse.