Voit lisätä tunnisteen viesteihisi usealla eri tavalla:

1. Postilaatikko-näkymässä, valitse valintaruutu viestien vierestä, klikkaa Tunnisteet -painiketta: ja klikkaa haluamaasi tunnistetta:

Tämän jälkeen klikkaa Käytä.

2. Kun katselet viestiä, klikkaa Tunnisteet-painiketta, kun haluat lisätä tunnisteen viestiin.

3. Voit vetää tunnisteen vasemmalla olevasta luettelosta viestin päälle postilaatikkonäkymässä.

Tunnisteita voi käyttää myös kuten kansioita. Tällöin viesti vedetään postilaatikkonäkymästä tunnisteen päälle. Viesti arkistoituu ja löytyy tästä eteenpäin tunnisteen alta.