Tunnisteet auttavat sinua järjestämään viestit mihin tahansa luokkiin: asiakas x, sisäiset, tehtävät, lue myöhemmin, mikä tahansa muu haluamasi luokka. Tunnisteet toimivat kuin kansiot, mutta tarjoavat lisäedun: yhteen viestiin voi lisätä useita tunnisteita.

Vain sinä voit nähdä tunnisteesi.

Näin luot tunnisteen, jonka voit lisätä mihin tahansa viestiin:

1. Klikkaa Gmailin vasemmassa reunassa Suurenna-painiketta tunnisteluettelon alareunassa:

2. Klikkaa Luo uusi tunniste:

3. Kirjoita uuden tunnisteen nimi ja klikkaa Luo:

Vinkki: Voit myös luoda uuden tunnisteen viestille postilaatikossasi valitsemalla valintaruudun viestin vierestä, klikkaamalla Tunniste-painiketta viestiluettelon yläpuolella ja klikkaamalla sitten Luo uusi.