Voit antaa muiden nähdä mitä näytölläsi tapahtuu käyttämällä Näytön jako -sovellusta. Jos tietokoneesi näytöllä on esimerkiksi kuva avoinna, videopuhelun osallistujat voivat katsella sitä kuvaa lataamatta. Voit myös näyttää esimerkiksi tietokoneellasi auki olevaa Office-dokumenttia muille videoneuvotteluun osallistuville.

Näytön jakaminen

1. Vie hiiri videopuheluikkunan vasempaan reunaan. Näkyviin tulee palkki, jossa on sovellusten kuvakkeita.
  2. Valitse näytön vasemmasta reunasta  Näytön jako.
  3. Valitse avautuvasta ikkunasta työpöytäsi tai haluamasi sovelluksen ikkuna.
  4. Valitse Aloita näytön jako.

Voit keskeyttää näytön jakamisen milloin tahansa valitsemalla Näytön jako uudelleen.