Työpäivän alkua eniten jouduttava Chromen ominaisuus on kiinnitetyt välilehdet.

Aina avatessasi Chromen kiinnitetyt välilehdet avatutuvat haluamassasi järjestyksessä. Kiinnitetyt välilehdet on sidottu Chrome-profiiliin, joten voit asettaa eri profiileille omat välilehtensä. Henkilökohtaisessa profiilissa näihin voivat kuulua vaikka Facebook ja Twitter, kun taas työprofiilin kiinnitettyjen välilehtien kirjo voi olla laajempikin. Parasta on, että et voi sulkea kiinnitettyjä välilehtiä vahingossa.

Näin kiinnität välilehtiä:

1. Klikkaa haluamaasi välilehteä hiiren oikealla painikkeella.

2. Valitse valikosta Kiinnitä välilehti/Pin tab.

3. Valmista tuli!

Vinkki: Pitämällä Ctrl/Cmd-painiketta pohjassa ja valitsemalla useita välilehtiä, minkä jälkeen klikattuasi hiiren oikeaa painiketta voit kiinnittää välilehdet kerralla.