Yhteisöjen avulla voit aloittaa keskusteluja organisaation sisällä esimerkiksi projektiryhmän kesken. Yhteisöön voidaan ottaa myös ulkopuolisia henkilöitä helposti ja turvallisesti.

Voit luoda yhteisön seuraavasti:

1. Avaa Google+

2. Vie hiiri Etusivu-linkin päälle vasemmassa yläkulmassa ja valitse avautuvasta valikosta Yhteisöt:

3. Mene Omat-välilehdelle ja klikkaa Yhteisön luominen

4. Nimeä yhteisö ja valitse, haluatko luoda yhteisön organisaation sisäiseen käyttöön vai rajoittamattoman yhteisön, johon voidaan kutsua ulkopuolisiakin käyttäjiä. Määrittele myös, miten ihmiset voivat liittyä yheisöösi.

5. Klikkaa Valmis.

7. Yhteisö on nyt luotu. Pääset muokkaamaan yhteisöä klikkaamalla kolmea pistettä ja valitsemalla Muokkaa yhteisöä.

8. Voit kirjoittaa yhteisöllesi esittelylauseen. Kameran kuvasta voit ladata kuvan, joka edustaa yhteisöäsi. Voit myös luoda keskusteluluokkia ohjaamaan keskustelun kulkua.

8. Kun olet muokannut yhteisön sopivaksi, klikkaa Valmis.

9. Pääset kutsumaan jäseniä yhteisöösi klikkaamalla ikonia yhteisön yläreunassa ja valitsemalla Kutsu ihmisiä.

10. Voit lisätä ihmisiä suoraan piireistäsi tai hakea käyttäjiä sähköpostiosoitteen perusteella.

10. Yhteisö on nyt valmis.

Vinkki: Näet Google+:n ilmoitukset kaikkien Googlen palveluiden yläpalkissa kello-ikonista