Hangouts-palvelussa voit keskustella useiden ihmisten kanssa samanaikaisesti esimerkiksi silloin, kun suunnittelet matkaa kavereidesi kanssa. Voit lähettää viestejä ryhmäkeskustelussa enintään 150 henkilölle. Videopuhelussa voi olla enintään 25 osallistujaa. Kaikkien, jotka haluavat osallistua ryhmäkeskusteluun, on käytettävä Hangoutsia.

Voit luoda keskusteluryhmän seuraavasti:
Avaa Hangouts-palvelu joko avaamalla Gmail tai menemällä nettisivuille (hangouts.google.com).

Gmailissa

1. Klikkaa oman nimesi vieressä olevaa + -ikonia

2. Kirjoita yksitellen tai valitse nimet, puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet kenet haluat lisätä ryhmäkeskusteluun. Hyväksy tämän jälkeen ryhmä klikkaamalla vihreää kuvaketta.

Hangoutsissa

1. Klikkaa "Uusi keskustelu"

2. Klikkaa "Uusi ryhmä"

3. Kirjoita yksitellen tai valitse nimet, puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet kenet haluat lisätä ryhmäkeskusteluun. Hyväksy tämän jälkeen ryhmä klikkaamalla vihreää kuvaketta.