Jos organisaatiosi G Suiteen on lisätty resurssikalentereita, voit lisätä niitä seuraavasti:

1. Avaa kalenteri

2. Luo uusi tapahtuma

3. Avaa tapahtuman muokkausnäkymä

4. Klikkaa oikealla olevaa Tilat/Rooms painiketta:

5. Avautuvasta näkymästä näet vapaana olevat tilat ja klikkaamalla huonetta, saat resurssin varattua tapahtumaasi. Klikkamalla "Vain vapaat huoneet" -laatikkoa, voit valita nähtäväksi myös varatut tilat.

6. Myös resurssi näkyy Etsi ajankohta -toiminnossa. Löydät täältä ohjeet toiminnon käyttöön.

Resurssin varaaminen ja ihmisten kutsuminen tapahtumaan toiminnassa: