Etsi sopiva ajankohta -työkalun käyttäminen on näppärää, kun tehdään kalenteritapahtumia, joihin kutsutaan muita.

Voit tarkistaa ajankohdan sopivuuden kalenterimerkintään kutsutuille seuraavasti:

1. Avaa kalenteri

2. Luo tapahtuma

3. Valitse Lisäasetukset

4. Lisää osallistujat

5. Klikkaa "Etsi ajankohta"

5. Aukeaa näkymä, jossa näkyy sarakkeittain kalenteritapahtumaan kutsutut käyttäjät ja heidän kalenterimerkintänsä.

Harmaana sykkivä alue on alkuperäinen aika, jota voit helposti klikkaamalla tai raahaamalla siirtää ajankohtaan, joka sopii kaikille osallistujille. Esimerkiksi tässä tilanteessa tapahtuma ei käy osallistujille, vaan sen ajankohtaa pitää muuttaa.