Voit tarkastella ja muokata kalenterien jakoasetuksia seuraavasti:

1. Avaa kalenteri

2. Vie hiiri vasemassa sivupalkissa kalenterin päälle, jota haluat jakaa ja paina kolmea pientä palloa:

3. Valitse avautuvasta valikosta Asetukset ja jakaminen.

4. Saat näkymään asetukset, jossa mene kohtaan "Käyttöoikeudet" tai "Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa":

Käyttöoikeudet kohdassa valitaan jaetaanko kalenteri esim. koko organisaatiolle millä oikeuksilla.

Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa kohdassa valitaan Lisää Henkilöitä - napin takaa yksittäisiä sähköpostiosoitteita.

Vinkki: Kun jaat kalenteria yksitellen, voit lisätä siihen kuitenkin ison joukon sähköpostiosoitteita tai ryhmän.