Voit tuoda kalentereita Googlen Kalenteriin iCal ja CSV-muodoissa.

Tuonti tapahtuu seuraavasti:

1. Avaa Googlen Kalenteri
  2. Klikkaa vasemmassa sivupalkissa olevaa +-merkkiä Lisää työtoverisi kalenteri -kentän vieressä. Klikkaa avautuvasta valikosta Tuo:

3. Hae tuotava iCal tai CSV-tiedosto kohtaan Valitse tiedosto tietokoneelta ja valitse Lisää kalenteriin-kohdasta kalenteri johon haluat kalenterin tuoda.

4. Klikkaa Tuo

5. Odota. Älä hötkyile, riippuen tuotavan kalenterin koosta, tässä saattaa mennä hetki.

6. Kun tuonti on valmis aukeaa seuraava ikkuna, josta nähdään tuonnin tulokset:

7. Kalenteri on tuotu ja merkinnät näkyy nyt kalenterissa mihin merkinnät toit!