Voit vaihtaa minkä tahansa kohteen omistajuuden Drivessa. Tällöin kohteen käyttämä tila kuluu uuden omistajan Drive tallennustilasta.


  1. Avaa kohteen jakoasetukset
  2. Jaa dokumentti uudelle omistajalle
  3. Avaa jakoasetukset uudelleen
  4. Vaihda uuden omistajan jako-oikeus tasolle "On omistaja"
  5. Tallenna muutokset


Huom. Voit siirtää omistajuuden vain organisaation sisällä.