Voit tarkistaa ja hakea sähköpostit Gmailiin toisesta omistamastasi osoitteesta.

1. Avaa Gmailin asetukset (Gmail -> Ratas oikeassa ylälkulmassa -> Asetukset)

2. Valitse ylänavigaatiosta Tilit (Accounts).

3. Valitse Lisää omistamasi POP3-sähköpostitili

4. Lisää omistamasi sähköpostiosoite

5. Lisää lisättävän sähköpostilaatikon kirjautumistiedot ja valitse Lisää tili

Käyttäjätunnus

Salasana

POP-palvelin & portti

Mikäli haluat jättää postit toiselle palvelimelle, valitse "Jätä haetun viestin kopio palvelimelle"

Mikäli palvelin vaatii SSL -yhteyden, valitse tämä.

Mikäli haluat haetut viestit valmiiksi tiettyyn tunnisteeseen.

Tai mikäli haluat arkistoida viestit.

6. Mikäli tilin lisääminen onnistui, yhteys toimii. Saat tästä ilmoituksen ja POP-haku alkaa hakemaan viestejä G Suite -tiliisi.

Huom! Kansiorakenteet eivät siirry tällä yhteydellä.