Pääset omiin asetuksiisi esimerkiksi Gmailin käyttöliittymän kautta. Omista asetuksista voit vaihtaa itsellesi vaikkapa oletuskielen tai vaihtaa salasanasi.

1. Avaa omat asetukset painamalla omaa kuvaa oikeassa yläkulmassa ja painamalla Tili / Account

2. Täällä voit muuttaa mm. seuraavia asetuksia

- Muuttaa kielen

- Lisätä oman kuvan

- Muuttaa salasanasi

- Tarkastella tilisi viimeisintä toimintaa

Muuta kieli

1. Valitse navigaatiosta Kieli ja Input tools

2. Pääset muokkaamaan valintoja painamalla kynä-ikonia. Valitse haluamasi oletuskieli sekä muut ymmärtämäsi kielet.

Lisää kuva

1. Voit vaihtaa profiilisi kuvan Oman Tilisi asetuksista. Ollessasi Oma tili etusivulla, vie hiiresi kursori Kilvessä olevan kuvakkeen päälle. Kameran kuva ilmestyy ja kun painat tätä kuvaketta, sinut ohjataan sivulle, jossa voit muuttaa profiilikuvasi.

Vaihda salasana

1. Valitse Oma Tili etusivulta Googleen kirjautuminen. Sinut ohjataan sivulle, josta pääset muokkaamaan salasanaasi. Voit myös kytkeä 2-vaiheisen vahvistuksen päälle täältä. Pääset muokkaamaan toivottuja kohtia painamalla kynä-ikonia.

2. Valitse itsellesi uusi TURVALLINEN salasana.

Hyvät salasanakäytännöt:

1. Älä käytä samaa salasanaa monessa eri palvelussa

2. Käytä vähintään kahdeksaa kirjainta, mitä enemmän sitä parempi

3. Käytä pieniä ja isoja kirjaimia sekaisin, sekä erikoismerkkejä ja numeroita

Tarkastele tilin toimintaa

1. Voit tarkastella tilin toimintaa sekä liitettyjä sivustoja ja sovelluksia. Valitse Oma Tili etusivulta Laitetoiminta ja ilmoitukset.

2. Avautuvasta valikosta pääset tarkistamaan ja hallinnoimaan tietoturvailmoituksia, liitettyjä sivustoja ja sovelluksia, viimeksi käytettyjä laitteita ja tietoturvatapahtumia.