Mikäli haluat poistaa Outlookin profiileja voit tehdä sen Windowsin hallintapaneelin kautta. Tämä tulee eteen esimerkiksi, jos joudut luomaan uuden Google Apps synkronointiprofiilin, etkä halua sekoittaa sitä uuden kanssa.

1. Avaa windowsin hallintapaneeli (Control Panel).

2. Avaa "Posti" (Mail)

Tämä onnistuu helpoiten kirjoittamalla hakukenttään "Mail" (tai posti).

3. Valitse "Näytä profiilit..." (Show Profiles...)

4. Valitse poistettava tili ja klikkaa "Poista" (Remove). Valitse Kyllä kun sinulta kysytään vahvistamaan poistaminen.