Voit asentaa Mac Mailisi käyttämään G Suite -tiliä. Suosittelemme asentamaan tilin suoraan Mac -tileihin, jolloin saat synkronoitua samalla kalenterin.

Tilin lisääminen

1. Avaa System preferences ja valitse Internet Accounts

2. Valitse Google

3. Syötä tilisi tiedot

HUOM!

Mikäli käytät 2-portaista kirjautumista, sinun tulee luoda kertakäyttöinen salasana.

Saat ilmoituksen, jos salasana tarvitaan.

4. Valitse mitkä tiedot haluat synkronoida

Voit synkronoida seuraavat palvelut:

Sähköposti

Kalenteri

Kontaktit

Muistiinpanot

Messages (HUOM! Suosittelemme Hangouts -palvelun käyttämistä Chromen lisäosalla)

5.Synkronointi käynnistyy.

6. Seuraavaksi pitää korjata lähtevän palvelimen tiedot Mailin asetuksista. Avaa Mailin asetukset:

7. Valitse Outgoing Mail Server -pudotusvalikko

8. Valitse Edit ...

9. Vaihda kohtaan Username koko sähköpostiosoite ja tallenna muutokset.

10. Asennus on valmis.